BRANDING

Брандиране на рекламни подаръци, сувенири, витрини от издателство, рекламна агенция "Виктори - ПР", Пловдив

1/1

Larry Ackerman

Брандирането прави продуктът Ваш и уникален, изгражда мостове между бизнеса и клиентите Ви.

<a href="http://www.freepik.com">Designed by Freepik</a>

Вашето фирмено име и лого, Вашето послание, поставени върху нашите рекламни продукти и сувенири, добавят стойност към тях превръщат ги в уникални, единствени, във Ваша визитна картичка и път, по който да достигнете до клиентите си, да изградите лоялни бизнес отношения и да оставите трайна следа. Предлагаме ситопечат, тампонен печат, лазерно гравиране, дигитален печат на  химикали, тефтери, визитници, календари, ключодържатели, чаши, торбички, часовници, текстил (тениски, блузи, шапки и др.). Свържете се с нас, разкажете ни за Вашия бизнес, за да изберем за Вас най-подходящите рекламни продукти според сферата, в която работите  и клиентите, на които ще ги поднесете. Предлагаме и дизайн и печат върху винил и фолио, за да превърнем Вашата витрина и търговски обект в отличително и притегателно място, носещо посланието на Вашия бизнес. Брандирането на витрини със самозалепващо фолио е бърз, лесен и бюджетен вариант да отличите офиса или магазина си, изглежда професионално и не изисква узаконяване, както големите табели и тотеми.  Индивидуален маркетингов подход, ниски цени, професионален дизайн и качество на отпечатъка са само малка част от нещата, които предлагаме. Вдъхваме живот и душа на Вашия обект. Потърсете ни!

CORPORATE IDENTITY

Корпоративна идентичност от издателство, рекламна агенция "Виктори - ПР", Пловдив

1/1

<a href="http://www.freepik.com">Designed by Freepik</a>

Брандирането прави продуктът Ваш и уникален, изгражда мостове между бизнеса и клиентите Ви.

„Идентичността определя начините, по които компанията се стреми да идентифицира или позиционира себе си или продукта си“ Филип Котлър, американски експерт по маркетинг и мениджмънт, 4-то място в класацията на Financial Times за най-големите имена в мениджмънта на всички времена.

Корпоративната идентичността е историята, мисията, целите на Вашата компания, разказани без думи. Тя твори външния облик на фирмата, прави я разпознаваема, създава потребителско доверие. Добре функциониращата идентичност предава идеалите Ви, подчертава положителните страни, създава положително усещане за пътя, по който вървите, за Вас, изпраща правилните послания към целевата аудитория.

В основата на корпоративния дизайн е логото с избора на изображение, цветова палитра, шрифтове. Всеки цвят носи своето скрито послание, въздейства на подсъзнателно ниво на потребителите, поради което е необходим силно професионален подход към избора на цвят и шрифт, съобразяването им с продуктите и целите на компанията, със сферата, в която функционира, с усещането, което иска да остави след себе си и пътя, който желае да начертае пред себе си. След първия аспект от корпоративната идентичност – логото – следват слогънът, носител на ценностите и политиката на фирмата, и използваната акциденция – визитки, фирмени бланки и папки, пощенски пликове, хартиени торбички, кубчета бележки. Тук спада и специализираната корпоративна идентичност – например PVC карти, менюта мини бар, рум сервиз и др. за хотелите, фирмено работно облекло за банките и големите компании, табели, тотеми и прочие на офисите, брандираните автомобили. Всички те улесняват професионалната комуникация с партньорите и клиентите, показват сериозно отношение към бизнеса и формират позитивно обществено мнение, работят за изграждане на фирмен имидж в бранша.

Свържете се с нас
за да изградим професионално и икономично най-добрата фирмена идентичност за Вас.
Пакет лого, слоган, визитка, фирмена бланка, папка и плик за 240 лв.

Асеновград, Пловдив, България

тел.: 0885513782

valentina.atanasova.ad@gmail.com

24 часа пълно онлайн обслужване

  • Последвайте ни във Фейсбук

© 2019 by "Victory - PR"
Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now