COPYWRITING

Копирайтинг от издателство, рекламна агенция "Виктори - ПР", Пловдив

1/2

„Езикът ни е дивен. И в него е залогът

на онова хубаво, което ние ще създадем..."

Пенчо Славейков

Копирайтингът е специфична дейност в разгласата – рекламата, връзките с обществеността, политическата и предизборна агитация. Копирайтърите са текстописци, автори, които създават уникално съдържание. Качественият текст привлича и задържа вниманието на клиента, вълнува, убеждава, продава, работи за изграждането на позитивен имидж, докосва читателя и е в основата на постигане на поставените рекламни цели, увеличаване на  продажбите и генериране на приходи. Думите са сила, която променя истории и съдби. Релевантното и уникално съдържание пряко и осезаемо влияе и върху позициите на Вашия сайт, блог, магазин в най-популярните търсачки. Колкото по-уникален, авторски е текстът, създаден за Вас, толкова по-предни позиции ще постигате.

В издателство и рекламна агенция „Виктори – ПР“ Ви предлагаме услугите на   професионален копирайтър и коректор с многогодишен опит в създаването на текстове за печата, за рекламни материали – брошури, флаери, дипляни, плакати и др., текстове за прессъобщения, политически кампании, продуктови описания, стихотворения, приказки, разкази по зададена тема и текстове за всички останали маркетингови послания. Съобразяваме текста с Вашите продукти, целевата аудитория, нейните предпочитания, нагласи, възприемчивост, навици на четене.

Изпробвайте безплатно нашите копирайт услуги – заявете кратък текст на нужната Ви тематика. Нашите специалисти ще го подготвят за Вас. Заплащате само при одобрение на получения материал. С част от текстовете, създадени от нас, може да се запознаете в галерията в края на страницата.

CONTENT CREATION

Създаване на съдържание от издателство, рекламна агенция "Виктори - ПР", Пловдив

1/3

Нашата задача е съдържанието. Нашите думи са оръдието. Нашият път е словото.

В. Атанасова

Логото, цветовете, дизайнът, снимките привличат аудиторията, но онова, което я превръща от зрител в клиент е съдържанието. Лишеният от качествено съдържание дизайн, блог, пост за социалните медии, рекламен материал, е лишен от смисъл и обречен да не постигне целите си. В издателство и рекламна агенция „Виктори – ПР“ създаваме качествено съдържание за Вашия блог, сайт, Фейсбук страница, магазин или рекламен материал, насочено към целевата аудитория и съответстващо на нейните потребителски нагласи, ценности и предпочитания. Уникалността на създаденото съдържание и включването в текста по подходящ начин на ключови думи помага Вашият сайт или магазин да бъдат изведени на по-предни позиции от търсещите машинки и да достигнат до повече потенциални клиенти.

Асеновград, Пловдив, България

тел.: 0885513782

valentina.atanasova.ad@gmail.com

24 часа пълно онлайн обслужване

  • Последвайте ни във Фейсбук

© 2019 by "Victory - PR"
Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now