DESIGN
Дизайн на рекламни материали - флаери, дипляни, брошури, плакати, покани, папки, табели, външна и транспортна реклама от издателство, рекламна агенция "Виктори - ПР", Пловдив
1/2

Ограничението е само във вашето въображение

В. Атанасова

Печатните рекламни материали - флаери, дипляни, картички, покани, плакати, папки, брошури, каталози допълват изграждането на цялостния корпоративен имидж, спомагат затвърждаването на марката, позиционирането на фирмата на пазара и са способ за достигане до нови клиенти бързо, изгодно и сравнително лесно. Техният дизайн е не по-малко важен от този на логото и витрината на офиса Ви, защото обикновено се получават по пощата или на улицата на ръка в движение и получателят им решава за няколко секунди дали да ги запази, или да попаднат в първото срещнато кошче. За да бъдат запазени, разгледани и прочетени, е важно да изглеждат креативно, професионално, да включват интересни и нестандартни решения, материали или да имат оригинална сгъвка. Издателство и рекламна агенция "Виктори - ПР" предлага дизайн, предпечат и печат на рекламни материали - флаери, дипляни, брошури, каталози, покани, плакати с атрактивен дизайн, новаторски подход и авторска нотка, които гарантират успеха Ви. Обадете се, за да получите професионална  консултация и заедно да създадем за Вас атрактивни, идейни и подходящи рекламни печатни материали.

CREATIVITY
Креативност, творчество и авторски решения от издателство, рекламна агенция "Виктори - ПР", Пловдив
1/2

Творчеството е най-ценният актив на рекламната агенция, защото е най-редкият.

Джеф Ричардс

Креативност, новаторство и авторски решения – трите основи, на които се изграждат авторските книги, книги-игри и настолни игри на издателство и рекламна къща „Виктори – ПР“. Образователни книги, изпъстрени със занимателни игри, чрез които децата учат историята, традициите, докато се забавляват, настолни игри, запознаващи най-малките с исторически личности, природни забележителности и културни ценности, книги с приказки по картини на известни художници, книжки за оцветяване с известни туристически забележителности, патриотични стихчета с всяка буква от нашата азбука, събрани в къщичката на буквите – това са само малка част от авторските издания на „Виктори – ПР“. Искате уникална книга или игра, създадена за целите на Вашата фирма, единствена по рода си, изпъстрена със свежи идеи, нестандартни решения и дизайнерски почерк? Свържете се с нас, за да създадем Вашият уникален продукт, с който да очаровате клиентите си и да надскочите конкуренцията.

Асеновград, Пловдив, България

тел.: 0885513782

valentina.atanasova.ad@gmail.com

24 часа пълно онлайн обслужване

  • Последвайте ни във Фейсбук

© 2019 by "Victory - PR"
Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now